Over mij

Esther Simone Leewis geboren en getogen in Garderen en al ruim 30 jaar fysiotherapeut. Mijn hart ligt bij het helpen/begeleiden van mensen in vele vormen. Als fysiotherapeut houd ik mij voornamelijk bezig met de groep mensen met hart-, vaat- en longklachten. Met deze expertise onderscheid ik mij als fysiotherapeut in mijn omgeving.

Na de verkoop van onze praktijk ben ik in dienst getreden bij de overnemende partij FysioHolland waar ik nog steeds met veel plezier het vak als fysiotherapeut uitoefen.
2 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding bij de AVLEG voor een mogelijke nieuwe activiteit in mijn leven en wel als leefstijlcoach.
In de fysiotherapie zie ik met regelmaat mensen waarbij ik denk, dat moet anders kunnen qua begeleiding, maar vaak blijft het dan bij de vraag: HOE?

De opleiding tot leefstijlcoach zette mij op het juiste pad
Door mijn uitgebreide netwerk aan artsen kon ik vrij snel m.b.v. de GLI een aantal groepen opstarten. Ik doe dit nu vanaf begin 2020 en eerlijkheid gebiedt mij te zeggen, dat ik het heel erg leuk vind. Werken met mensen is toch mijn kracht en door de opleiding heb ik gemerkt dat het sturen op verantwoorde wijze richting een gezonde leefstijl een prachtige uitdaging is.

Wil jij ook op een verantwoorde manier werken aan een gezonde leefstijl, dan kan ik met een gerust hart zeggen dat je bij mij aan het juiste adres bent.

Misschien tot binnenkort?